INfo

Port esportiu de Torredembarra, Tarragona.

Dijous, Divendres i Dissabte de 20:00 a 3:00




jueves, 28 de abril de 2011

Hecatombe al Tarragona de Tapes 2011

Un show culinari del prestigiós cuiner Sergi Arola ha donat el tret de sortida a la tercera edició de Tarragona de Tapes.
A la presentació el president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló va esmentar un unic local: l'Hecatombe com a impulsor i pioner en la modalitat de local de copes al Tarragona de Tapes 2010. Fet que ha propiciat que aquest any s'hi adereixin 6 locals de copes més i es crei la tapa denuit, es preveu repartir-ne uns 25 mil.
A la tapa nuit un dels combinats serà obligatòriament un gintònic i l'altre serà un còctel de lliure creació a un preu de 3,5 euros cada copa.
Nosaltres proposem el Gintònic Mare Nostrum i el Daikiri Fraga Fressata. 
La tapa anirà acompanyada d'una beguda per un preu de 2,5 euros, com cada any.
Enguany esperen repartir més de 200 mil racions als 57 restaurants que s’han adherit al De Tapes, una vintena més que l’any passat, ja que aquest any a Tarragona i Torredembarra se li suma com a novetat Vila-seca.
El Tapòdrom, que tindrà un preu d’1 euro i mig, inclou un ‘rasca-rasca’ amb un codi per entrar al sorteig de centenars de premis.
El Tarragona de Tapes començarà aquest divendres i s’allargarà durant disset dies, fins al 15 de maig. Enguany, a banda de Tarragona, també participen Torredembarra, que repeteix, i Vila-seca.
També s’ha ampliat l’horari a les nits per tal de donar cabuda a molta més gent. 
En aquesta tercera edició, que s'inaugurarà aquest divendres 29 d'abril i es clausurarà el dia 15 de maig, s'amplien els horaris, incloent també el migdia, a més de la tarda i la nit.




El xef Sergi Arola a la master class a la que vam assistir


Sergi Arola, Angel Roca.



Daikiri Fraga Fressata, Gintònic Mare Nostrum

No hay comentarios:

Publicar un comentario